Äntligen på väg

Jag sitter just nu och lyssnar på en skiva någon bränt åt mig. Den heter äntligen på väg och alla låtarna är så peppande, ja hela skivan är som ett litet lyckopiller. Så tack den som gav denna till mig:)

Idag skiner solen, eller den sken i alla fall. Härligt! Snön på gatorna har smält bort så nu går det att traska omkring utomhus utan att plaska i slask. Idag började (eller var det igår?) så började vi-ligan om. Förra omgången kom jag näst sist, efter Mia som gillar att lämna wo, så jag vet egentligen om det var en bragd att vinna över en delvis frånvarade person. Jag vann i alla fall  min första match i denna omgång, YES!:D 
Egentligen vill jag ringa Marianna och fråga om hon vill ut och fika på stan. Tyvärr måste jag iväg vid 16.00 och hämta ett stort paket som kommit med bussen från Grekland. Vanligtvis gör Teo detta, men nu har han lektion på fredagar vilket betyder att uppgiften trillar på mig. TYPISKT! Paketet är inte lite tungt. Nåja taxin får frakta oss båda;)

Igår var Sef här och berättade en massa hyss han gjorde i barnaåren. Snacka om att hans föräldrar hade mycket att stå i. Sefs farmor tyckte att hans katt var allt för smutsig och sa att Sef måste tvätta katten för annars blir ju Sef också smutsig när han leker med den. Så Sef satte in sin kära katt i tvättmaskinen för att få honom riktigt ren... ja ni kan ju gissa vad som hände. Farmor kom sedan fram till Sef med den döda katten och frågade honom - men vad har du GJORT Sef?! Sef konstaterade lungt att katten blev ju ren i alla fall... Detta var bara en av många helknäppa grejer han hade för  sig. Helt sinnes!
 

 

Ers bowlinghet

Jag har legat på latsidan den senaste tiden vad det gäller bloggandet. Nu hittade jag dock lite energi till ett inlägg eftersom att jag undviker mina studier.

Igår gjorde jag en kyckling paj innehållande bla ett äpple. Teo visste naturligtvis inte om det tills efter han ätit pajen och sa att den var god. Han har fått för sig att frukt i mat är NoNo(!) men jag jobbar för fullt med att bota hans fobi:)

När pappa och Cissa var här tog vi en sväng förbi en bowlingbana där jag och pappa gjorde bort oss totalt.  I lördags var det första gången sedan mitt fiasko som jag vågat mig tillbaka banan för ett nytt försök... ni kan från och med nu kalla mig ers bowlinghet när ni tilltalar mig. Tack!
Lite kort från bowlingen. Marianna kämpade verkligen med klotet. Hon var duktig för att knappt spelat tidigare, men kloten är tunga! Hon tappade det i alla fall en gång och på bilden försker hon få et i rullning efter att kastat det baklänges;)


Andra gången blev jag även the winner!


Detta var första gången och som ni ser så är jag the winner!Så här er det ut i våran park just nu. Det är som att vara i norrland... nästan i alla fall:)  

Home styling :)
/ Hanna

Nytt liv!

Idag har jag tränat body balance. Det var ett alldeles för hetsigt pass tyckte både Emilia och jag, men jag är ändå glad att jag gick dit. Nu börjar mitt nya liv för sjuttonde gången sedan nyår, men den här gången menar jag det (också) på riktigt! Jag har planerat in fyra timmars plugg på medicinska biblioteket senare den här veckan samt tre träningspass; ett yoga, ett afro och ett body balance. Dessutom har jag matlådor fulla frysen, så det blir ordentlig mathållning. Till råga på allt har jag kollat igenom veckans schema och börjat läsa på lite redan innan (!) vår nya kurs. Den handlar mycket om vårdandet av gamlingar, gerontologi och geriatrik, så jag började läsa lite om demensvård. Det här fina citatet fanns i en artikel om vård av dementa:

"Anser vårdaren att personen med demens är en betydelsefull människa,

har ett värde, så måste vårdarens arbete och han/hon själv vara värdefull eftersom han/hon

vårdar och stöttar den värdefulla människan. Men om vårdarens inställning är att personen

med demens är värdelös med alla sina nedsättningar och brister då blir vårdaren själv och det

arbete han/hon utför också naturligtvis värdelöst."

Good point!

/Hanna


gick ej

Man måste vara inloggad för att kunna svara och jag vill inte skapa något konto där...


Hanna, hjärtat hittar du på panelen när du skriver ett inlägg. Du hittar det under ikonen, grekiska åmegha  (Ω). Det finns inte så mycket mer än greskiska bokstäver där, men ett hjärta bjuder det på i alla fall:) 

Mia lämna inte wo i v-ligan. Jag sög i omgången mot dig, du hade lätt vunnit!

/F 


Helt sinnes!

Jag läste en artikel idag på aftonbladets hemsida angående prostituion. Som vanligt är det folk som skriver bu och bä om artikeln så nyfiket skrollade jag ner för att se om någon hade något vettigt att säga. Detta är ett av inläggen jag hittade. En 43 årig man försöker upplysa världen om hans syn på kvinnor och män...

Idag 14:00 Alla negativa moralkärringar här. Vet ni. Med stor sannolikhet är det just ERA män som är de potenta kunderna. För att ni gjort er så oattraktiva att era män tänder helt enkelt inte på er. Hur vore det om kvinnan bar sig åt som en kvinna, och inte en könlös bitch? Det finns som sagt en grund till varför just hora är världens äldst kända yrke. Det går lixom inte att lagstadga bort. Poliser, topptjänstemän, arbetare, idrottsmän, alla typer av grupper finns representerade. Min kompis är rörmokare. Om ni visste så många förslag han fått av hemmafruar. OCH, det har inte handlat om att de vill ha rabatt, tvärtom.

Jag kan inte ens beskriva hur det bubblar i mig av ilska.

Nu ska jag skriva ett inlägg till honom hade jag tänkt, kanske han kan förgylla mitt liv med några kloka ord... NOT!


/Frida


vad är väl en tenta på öp...? suck..

Den här veckan har bestått av mycket tentaplugg. Jag kan inte säga att jag är stolt över mitt beteende i allmänhet när det gäller just att plugga, men tisdag, onsdag och torsdag vecka åtta under år 2009 har varit ett maraton i lärande, en riktig kunskapsfest om jag får säga det själv!
/ Hanna (jag har tenta imorgon)


Tack för alla gratulationer

Tack så mycket (alla på domherregatan, Hanna och mamma)  för namnsdagsgratulationern det gjorde mig glad ♥ 


coola katten

Världens coolaste kid!

Jag tror nog att vi har den coolaste brosan i världen!:)

/F

en sväng på stan

Jag vaknade kring 12.30 idag och gjorde migself (råkade skriva detta, det var lite lustigt så jag låter det stå kvar) redo för en dag av butiksträngsel. Jag hittade fort en pressy till Rebecca. Jag försökte tänka mig in i vad en liten cool tonåring skulle gilla. Det är faktiskt inte så lätt vill jag lova. Any way så gick det rätt fort, jag kankse har kvar lite skills... hoppas jag! Jag stannade i en butik med en stor sale. Det fanns jeans för 100 kr. Sinnes! Mig gladde det dock inte då de enda storlekarna som fanns kvar var xs och xxs i långa rader. Två small hittade jag dock. Den ena var för tajt och den andra var helt ok. Kändes dock slösaktigt att lägga pengar på något som är ok bara för att det var billigt. Jag tror dock jag ska traska dit en sväng till just in case;) Efter stadsrundan gick jag hem till Marianna och Nikos (Nikos var hemma hos oss) och drack tee. Hon lånade mig några filmer och gav mig ett recept på äppelpaj:) Vi pratade bland annat om vett och etikett i olika kulturer. Hanna jag nämnde när de var hemma hos oss på middag och inte ens testade maten. Hon berättade att de inte förstått att vi gjort maten för dem med... Där har vi en liten förklaring i alla fall.  

Jag låg nyss på 2:a plats i Vi-ligen. Sedan gled jag ner till 4:e och nu ligger jag på 6:e. JÄKLAR! Det gick ju som smort... Jag hade ett rätt i denna omgång mot pappa. Jag hade verkligen inte en susning om vilka som var de rätta svaren. Nästa match måste jag vinna! 

Senaste tiden har jag varit väldigt duktig med mina studier. Denna vecka har vi två uppgifter och en massa att läsa men jag känner mig så himla bored! Jag hoppas jag får en energikick snart så jag kan ta tag i detta. Jag har i alla fall fått igen lite uppgifter den senaste tiden och alla har haft bra respons. Jag har dock aldrig fått VG på en delkurs tror jag. Nu kan det ju vara för att jag inte gjort vg-uppgifterna haha:) Jag gjorde dock en, men man var tvungen att göra båda under kursen för att få VG så det var ju lite waste. På tal om waste (tänker på Hanna när hon jobbade på donken, då pratade hon om waste) så har jag just tryckt i mig en ny hamburgare från mc´donalds + stor meny och en cheeseburger. Jag har fått den usla vanan att äta få gånger per dag och då mycket. Jag ska verkligen försöka ändra på det! 

Teo laddade hem första deltävlingen av melodifestivalen. Jag läste på aftonbladet att programledaren Petra Mede inte alls fick ett bra betyg. Konstigt tycker jag. Enligt mig var hon duktigt. Bittra svenskar:p 

Här kommer lite kort från alla hjärtans dag:) 

Teo på kinarestaurang
Teo tyckte det var lustigt med bara ett litet värmeljuskortet gör inte maten rättvisa, men detta är två av de tre rätterna vi åt. Servitriserna kan fortfarande inte förstå att vi beställer in en meny för två + en extra rätt.


Jag och Teo på cocoloco


Utgång är inte alltid lika med hemgång...

...ibland är det lika med bortgång. Den här gången var det min vilja att plugga som gick bort. Det hela var egentligen en tragisk olycka. Jag hade inte alls tänkt att gå ut igår, men kom i världens stämning när de andra i korridoren började festen och dessutom spelade min partymusik ute i köket. Nu sitter jag alltså här och funderar på hur jag ska ta mig ur anti-plugg stadiet. Har försökt med kaffe, mat, promenad (det var jättefint ute, sol och lagom februarikyla) och funderar nu på om jag ska försöka med kaffe OCH choklad. Jag har även försökt med att säga "Skärp dig, Hanna!" med en bister min, men det hjälpte verkligen minst av allt.

Att vara chef och ledare för omvårdnadsarbete Arbetsrätt Integrerad organisationslära Evidensbaserad omvårdnad : en bro mellan forskning och klinisk verksamhet Kropp och genus i medicinen BLÄ


/ Hanna

Väckarklocka

Idag orkade jag inte gå till skolan (igen). Istället tog jag med mig Sussie på en promenad till universitetsområdet, vilket ledde till en promenad på stan, vilket i sin tur ledde till 4 timmars shoppande. Jag köpte en väckarklocka som ska fungera som skydd mot hjärntumörer. Mobilen kommer härmed att degraderas från väckarklocka till passiv plastbit under nätterna. Den får ligga i hallen och vänta på att det ska bli morgon.

Det är svårt att köpa väckarklocka, för det är så mycket som ska stämma. Man ska passa ihop på så många sätt med den. För det första måste det vara lätt att ställa in tiden, det får inte vara hackigt när man snurrar på den lilla ploppen på baksidan av klockan eller kännas som att man inte har connection på riktigt med de små visarna. I så fall kan det hända att det varje gång det blir krux med den och den behöver ställas om blir problem och man får snurra många långa varv innan det blir rätt. Tilliten är också viktig, och det är därför man ska kolla att batterierna sitter fast ordentligt innan man bestämmer sig, för har den svikit en gång blir det så svårt att lita på att den nästa gång det gäller. Väckarsignalen måste vara mjuk och skön för öronen. En trivsam röst är något jag värderar högt. Den får liksom inte skrika åt en och ge en order, utan ska helst peppa en till att gå upp och berätta hur underbar dagen kommer bli. Jag tycker själv inte att utseendet är så viktigt, men det ska kännas rätt att ställa den i mitt rum. I övrigt är det viktigt med en snoozeknapp, så att man kan ta små pauser från varandra, vända sig om och somna igen och sedan vakna av ett behagligt god morgon-pip.

Botten bannerM703_6
Denna blev det, fast i vitt med ett litet stänk av lila.

/ Hanna

Utmaningen antagenJag var inne på Annelis blogg och såg att hon utmatat oss att kolla i vårt bildarkiv och ta fram den 6:e mappen och från den mappen ta ut den 6:e bilden och skriva lite om när bildens togs. 
Den 6:e mappen var även den sista, så det var tur att jag nyss laddat upp lite foton.

Kortet på mig och Marianna är i alla fall taget på Nu Spirit (källarkorg) nu i måndags 9/2. Vi var ett litet gäng som hade en väldigt rolig kväll med en massa vinflaskor och glada miner. Jag tror det var läppstiftet jag fick av Hanna som gjorde kvällen så lyckad;) 

/F      

Dejt mot betalning?!

Vinden viner utanför vårt fönster och jag är supermätt. Vädret är verkligen velig, jag undrar om den blivit senil. Ena dagen nära på stormar det och dagen efter kan man tro att det snart är vår. Bestäm dig för tusan, men välj helst inte vintern!

Jag ligger nu i våran säng och vilar. Jag proppade just i mig en massa köttbullar och makaroner + gräddsås Jag gjorde dock det smarta draget och tog ett grekiskt-laktos-tugg-piller. Så nu ska jag ligga här och smälta maten ett tag för att göra plats åt nybakad chokladkaka:) Jag känner mig väldigt nöjd, hoppas känslan lever kvar även efter jag smakat kakan. På tal om nöjd, så blev jag riktigt nöjd idag när jag vann min andra match i Vi-ligan. Passa er för här kommer tjejen som är påhugget;p Just ni ligger jag på 2:a (!) plats.

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag och Teo ska ut och äta på restaurang dagen till ära. Vi funderade på sushi, men det blir nog en annan gång. traditionsenligt så ska vi gå till en kinarestaurang. Vi brukar gå dit innan vi ska vara ifrån varandra en längre tid, eller om vi bara tycker att vi är värda det, som i morgon:)

Jag läste förresten på aftonbladets hemsida om en kille som mot betalning kan bli någons alla hjärtans dags dejt. Det enda som kommer ur mig är en djup suck... men förvånad kan jag knappast bli. Folk gör så många desperata saker, så det här är bara en fis i rymnden. Men snälla någon vad tänker killen?! Undra det är någon som vill betala för att dejta den lilla stackaren. Men jag säger i alla fall lycka till och ha en trevlig dejt!
     

 

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!

/Frida

Energiomvandling, tack! Nu!

Det är en energilös Hanna som skriver. Jag vet inte vart det gått hål i mig, men någonstans läcker energin ut sakta men säkert. Jag är halvtrött i kroppen och heltrött i sinnet och det är riktigt trist. Rummet är stökigt, jag har inte pluggat på veckor och inget känns riktigt roligt just nu. Dessutom är jag förkyld.

På fysiken har vi just fått lära oss att energi inte kan försvinna, utan bara omvandlas. På något sätt måste det ju innebära att all den energi jag inte för tillfället kan frigöra ligger lagrad någonstans i kroppen och bara väntar på rätt tillfälle för att kasta sig ut i världen. Eller så lagras det som fett och så blir jag tjock snart.

..............................................................................................................

Tre timmar senare: Nu har mina energinivåer höjts, om inte till skyarna, så i alla fall till godkända nivåer och kanske mer genom ett mail från Cissi i Sri Lanka plus två bra telefonsamtal.

Ps. Maskrosor är min favoritblomma, både unga.....


.....och gamla.


/ Hanna


Jag vill inte plugga... inte idag!

Hej igen. Känns som om det mest är jag som har tid att slösa framför datorn. Jag har en massa plugg som jag vill undvika. Jag skrev ner lite trams på en A4 nyss, men sedan blev jag lat. Jag tror jag verkligen ska satsa stenhårt imorgon istället. Idag är min hjärna ur funktion.

Något lustigt som jag glömde skriva i mitt förra inlägg var att jag och Marianna för några månader sedan tog en fika med en norsk tjej. Sedan dess har vi inte hörts, tills igår när är att hon smsade mig och frågade om jag inte vill luncha med henne till veckan. Snacka om kravlös relation. Vi kan umgås var 4:de månad. Slappt, vilket passar mig;D 

Nåja nu ska jag ta och undvika mina studier genom någon annan aktivitet, kanske en film..?

Adios era päron!

/F

Lyckad kväll på Nu Spirit

Gårdagen blev riktigt lyckad. Vi for till källarkrogen Nu Spirit (Mamma och Mia, ni har varit där). Vi drack vin och hade trevligt. Kostas åker tillbaka till Grekland imorgon, och en vän till Nikos är på besök så det var mest därför vi gick ut. Det lustiga med Nu Spirit är att det alltid är "helg" där. Trots att det var en måndag så var det fullt av glada människor. 

Det är även första gången en okänd kille bjudit mig (och därmed mina vänner) på två flaskor vin. Det var liksom inte två glas, utan två flaskor. Vilket slöseri för honom. Ett par veckor tidigare på Nu Spirit hade han stått bakom mig oss och Teo växlade ett par ord med honom. Igår så stod han och tittade väldigt intensivt på mig och jag förstod inte om det var för att han kände igen mig, eller om han hade annat i tankarna. Lite senare (Teo är på toa) kommer han fram och frågar om jag är Nicole Kidman. Jag och Marianna tyckte det var en lite lustig liknelse. Men hoppas man nog jäkla mycket kanske man kan se vad man behagar. Denna kille kom i alla fall fram och gav mig en flaska vin. Först protesterade jag... men va tusan tänkte jag 3 sekunder senare. Så jag och mina vänner gladde oss av vårt gratisvin. När flaskan var slut och han försökt sig på några närmanden så kom han med en till vinflaska. Tack för det du i grön tröja. 

Jag nickade och tackade för vinet när vi gick... undra om han var snopen?

Ni som känner Teo är säkert väldigt förvånade att han inte visat vem som har rätten till tösen Frida. Nä Teo han var förundeligt nöjd. Senare förstod jag att han hade trott att killen bjudit oss på vinet eftersom att vi köpt så mycket ur baren. Han hade nog blundat åt att killen kom fram och frågade om mitt namn, sedan ville han ge mig en cigarett, och ett litet tag senare kom han fram och frågade vart jag kommer ifrån...osv. Jag var i alla fall helt nöjd att Teo blundade så alla kunde gå hem nöjda och glada över att vi haft en superkväll:)

Jag lägger upp lite foton från igår:)

   
    
   


Ny upptäcktNu ska jag snart ut och ta en öl med de här coola typerna (+ några till) ;p
Jag vet det är måndag och då är det ajabaja att ta en öl. Nu råkar jag inte vara på svensk mark så reglerna gäller inte för mig. Det känns i alla fall bra att komma ut från lägenhetens väggar. Jag har suttit inne och pluggat i en evighet känns det som. Nu har jag i alla fall röda naglar och läppar (thanks Hanna ♥) och är  redo att möta världen:)

Jag och Hanna pratade igår om vilken lyx det är att vi får hemskickad färdiglagad mat till oss. Det är faktiskt sjukt lyxigt! 
Jag tackar och tar emot för snart blir det väl euro shopper pasta och ketchup:S  

αντιο  (jag insåg att det finns grekiska bokstäver, så mallig som jag är tänkte jag vis mina kunskaper med ett hejdå på grekiska. Teo hjälpte mig inte det minsta... typ)

Så blev detJag tror inte att jag visat hur det blev i sovrummet. Så har ser en del av det ut i alla fall:)

/F 


Nu och då

Jag kom just ut från duschen så nu känner jag mig hyfsat ren. Varför jag inte känner mig helt ren är för att jag inte hade kraften att duscha håret. I tonåren gjorde jag precis tvärt om. Jag hade någon slags mani vad det gällde att inte ha fettdrypande hår (tanken på fett hår kommer jag alltid förknippa med ett roligt minne som inkluderar Hanna, thailand, moped och fett hår... hahah!) men att duscha kroppen tyckte jag nog mest var onödigt. Missförstå mig rätt, jag tycket fortfarande om att ha rent hår, men det är inte prio ett längre.

Innan jag steg in i duschen satte jag på en tvätt, diskade, dammsög och städade lite allmänt och dessutom finslipade jag min del av en uppsats. Nu vill jag även påpeka att jag steg upp 12.30 idag och klockan nu är 15.15. Det märkligaste av allt var att jag inte kände mig varken ilsken eller nedstämd av allt slit. Det var inte ens slitsamt, faktum är att jag endast fokuserade på hur skönt det skulle bli att det inte längre skulle fastna skit under fötterna när man råkar nudda golvet. Om jag tänker tillbaka till tonåren, eller för bara ett par år sedan, så kommer jag ihåg hur ångestladdat det var att städa. Min och Hannas toa såg likadan ut som Mia och Rebeccas gjorde under julen, och det var inte nice! Tänk vilken tant jag blivit, men så jäkla skönt alltså! Jag menar nog tusan ville jag ha rent om kring mig när jag var yngre, men det var absolut inte värt den ångest och möda som det framkallade. Jag har fortfarande ångest inför vissa sysslor, men inte i samma level längre. 

I fredags gick jag och hämtade ut ett paket från posten. Gissa om jag blev glad när jag såg att hanna skickat en ny väska, läppstift, godis, tomtebloss, tuggummi och en trisslott till mig. Jag stutsade till och med omkring av lycka! Verkligen en stor och superfin överraskning:D Tusen tack! 


Så det här med vi-ligan igen. Jag gjorde andra gången här om dagen och egentligen skulle jag fått 4 av 4 rätt om inte de skulle formulerat fel en fråga. Jag är himlat övertygad om att jag hade rätt. Kan dock inte nämna vad det var. Mitt mål är ju att vinna EN omgång. Men det är säker andra av er som gjorde samma "miss" som jag? 


Tack och hej leverpastej!


Frida


syskonskaran

Alla mina syskon

Den här bilden med alla mina fina syskon har jag som skärmsläckare:)

Ett svagt ögonblick

Tjaba tjena hallå!

Kan vi inte ta och bräcka det gyllende 20-strecket i besöksantal innan vi får sommarlov från bloggen? Tycker ni förresten om vår nya blomster design? Jag gillar den skarpt! Jag känner mig väldigt munter när jag möts av blommor så här i vinterkylan. Nu är det inte äkta vinterkyla a´la frysbox här, men det snöade för ett par dagar sedan och jag behöver fortfarande pylta på mig vinterytterkläder. Tur att jag fick fina vantar och en mössa (med en blomma på) av mamma i julklapp. På tal om blommor så känner jag att min allmänna stil består av ett romantiskt-blomster-färg-ljus hy-rött läppstift- tema. Ingen annan en jag kan dock se det eftersom att allt jag äger går i svart... men det är tanken som räknas och inte den borttappade börsen och det röda läppstiftet. By the way så är det den andra presenten (börsen) som jag fått av Teos mamma som jag tappat. Tidigare slarvade jag bort ett par vantar hon gav mig. Vantar är nog det svåraste, efter sockar, att hålla reda på.     

Som ni ser kan jag nu använda hela det svenska alfabetet (och nästan hela det grekiska), vilket betyder att jag har en helt fungerande laptop tillbaka i mitt liv. Teo gick iväg med datorn idag och kom tillbaka en timme senare med en sprillans ny skärm och 2500 kr fattigare. Bittert, men ljuvligt att känna vuxenpoängen öka igen medan jag lyssnar till tangentsmattrandet! Tyvärr blir det inte så mycket slappsurfande idag utan jag måste plugga. Jag läser den litteratur som Hanna skickade mig för ett par veckor sedan. Tyvärr fick jag för mig den korkade idén att skriva om två personlighetsteorier i stället för en. Det fanns en teori över i min grupp och jag kände mig alert och full av motivation, i ett svagt ögonblick vill jag lova! Så nu sitter jag här med dubbla uppgifter till på söndag och den enda informationen jag hittat hör till mina gruppmedlemmars uppgifter. Typiskt. Dock har jag en väldigt bra och tillmötesgånde grupp, så frågar jag om hjälp får jag det.

Min lycka har kanske vänt. Som mamma skrev i ett brev till mig: olyckor kommer tre åt gången (så min olyckstid ska nu vara över och förbi, pytts väck adios amigo!) so welcome good luck! Igår fick jag veta att jag eventuellt har ett jobb till sommaren. Jag håller krampaktigt i tummarna! och nu när jag tänker på det så fick jag ju igen min dator idag. YES! Det går i rätt riktning. 

Jag vill även säga tack till Sofia som roade mig här om dagen med hjärtliga berättelser;)

Hanna ids du skypa med mig i dagarna? Jag ska ansöka om studier i Umeå och jag behöver support!

Nu ska jag ta och skriva ett mail till mig grupp för att se om det går lika bra för dem som det gör för mig;p

Ohh höll nästan på att glömma: NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!! Det var känslan jag fick när jag förlorade ännu en match i vi-ligan. Grattis Mia! Fucking beginner luck:P Eller kanske var det motståndet  Moi som var skrattretande lätt;) 

Well girls... ha en trevlig kväll!

/Frida vi-liganloser  

Russinfingrar

Har inte blivit så mycket bloggande för mig på senaste känner jag. Tänkte därför berätta vad som hänt den senaste tiden i mitt liv så ni kommer ikapp lite:) Idag har jag suttit hemma vid GH och nött. Spelar numera på Expert (till en viss gräns dock). Har även badat i över två timmar;) Har alltså bara tagit det lungt och struntat i skolan totalt. Min sjukdom har börjat ta fart lite så det har blivit att jag varit hemma mer än lovligt i veckan, med mediciner är på G så det ska nog ordna sig. Har spenderat helgen i kobban med Sofi, Fia och Ida, vi har haft mycket trevligt trots en mängd blod svett och tårar. Vi spenderade dagarna i backen med bräda på fötterna -Hello blåmärken! På lördagen käkade vi trerätters i retaurangen, tonfisk med hjortronsås blev det för min del, sjukt gott! Alla var mycket nöjda trots att kapitalet inte längre var så stort vid hemresan. Har blivit fetblåst i helgen också, men då har jag i alla fall en sak mindre att tänka på, nu vet jag ju hur det liggertill. Efter regn kommer alltid skolsken (hoppas jag). Ha det bäst.
Ciao /Mia  

nagra rader

Hej pa er! Kul att Mia har gett sig tillkanna. Jag hinner bara skriva nagra rader nu eftersom att jag anvander Teos kokain (datorn). Han ar helt enkelt beroende WoW.
Well... den senste tiden har jag drunknat i studier och jag hoppas verkligen att det var modan vart! Jag har dock aldrig skrivit sa ojamnt i mitt liv. Vissa fragor gav jag ett A4 och andra tva meningar. Tror inte riktigt att det var det som var tanken:)

Nagon fodelsedagsfest at Marianna blev det inte. Mina vanner ar helt enkelt forslappade. Jag gav i alla fall henne presenten jag kopt, och jag tror att jag gjorde ett bra val. Sedan sa jag hejda at Vassia den 1 (sondags?). Trist att hon akt, men kul att hon var har.

Idag vaknade jag vid 15 tiden. Sjukt sent, men vi gick och lade oss vid 06 pa morgonen. Jag har diskat varldens fetaste disk idag och tvattat klader. I ovrigt har jag inte hunnit med sa mycket forutom attt jag skypat med Sofia. Valdigt kul att hora hur hennes liv ser ut (inte hora som i prostituerad:p).

Naja mina damer och herrar (tror dock det mest ar damer) nu ska jag "laga" mat. Med "laga" menar jag varma upp teos mammas mat i micron. Vilken lyx!

Ahoj!

RSS 2.0