Nu och då

Jag kom just ut från duschen så nu känner jag mig hyfsat ren. Varför jag inte känner mig helt ren är för att jag inte hade kraften att duscha håret. I tonåren gjorde jag precis tvärt om. Jag hade någon slags mani vad det gällde att inte ha fettdrypande hår (tanken på fett hår kommer jag alltid förknippa med ett roligt minne som inkluderar Hanna, thailand, moped och fett hår... hahah!) men att duscha kroppen tyckte jag nog mest var onödigt. Missförstå mig rätt, jag tycket fortfarande om att ha rent hår, men det är inte prio ett längre.

Innan jag steg in i duschen satte jag på en tvätt, diskade, dammsög och städade lite allmänt och dessutom finslipade jag min del av en uppsats. Nu vill jag även påpeka att jag steg upp 12.30 idag och klockan nu är 15.15. Det märkligaste av allt var att jag inte kände mig varken ilsken eller nedstämd av allt slit. Det var inte ens slitsamt, faktum är att jag endast fokuserade på hur skönt det skulle bli att det inte längre skulle fastna skit under fötterna när man råkar nudda golvet. Om jag tänker tillbaka till tonåren, eller för bara ett par år sedan, så kommer jag ihåg hur ångestladdat det var att städa. Min och Hannas toa såg likadan ut som Mia och Rebeccas gjorde under julen, och det var inte nice! Tänk vilken tant jag blivit, men så jäkla skönt alltså! Jag menar nog tusan ville jag ha rent om kring mig när jag var yngre, men det var absolut inte värt den ångest och möda som det framkallade. Jag har fortfarande ångest inför vissa sysslor, men inte i samma level längre. 

I fredags gick jag och hämtade ut ett paket från posten. Gissa om jag blev glad när jag såg att hanna skickat en ny väska, läppstift, godis, tomtebloss, tuggummi och en trisslott till mig. Jag stutsade till och med omkring av lycka! Verkligen en stor och superfin överraskning:D Tusen tack! 


Så det här med vi-ligan igen. Jag gjorde andra gången här om dagen och egentligen skulle jag fått 4 av 4 rätt om inte de skulle formulerat fel en fråga. Jag är himlat övertygad om att jag hade rätt. Kan dock inte nämna vad det var. Mitt mål är ju att vinna EN omgång. Men det är säker andra av er som gjorde samma "miss" som jag? 


Tack och hej leverpastej!


Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0