Dejt mot betalning?!

Vinden viner utanför vårt fönster och jag är supermätt. Vädret är verkligen velig, jag undrar om den blivit senil. Ena dagen nära på stormar det och dagen efter kan man tro att det snart är vår. Bestäm dig för tusan, men välj helst inte vintern!

Jag ligger nu i våran säng och vilar. Jag proppade just i mig en massa köttbullar och makaroner + gräddsås Jag gjorde dock det smarta draget och tog ett grekiskt-laktos-tugg-piller. Så nu ska jag ligga här och smälta maten ett tag för att göra plats åt nybakad chokladkaka:) Jag känner mig väldigt nöjd, hoppas känslan lever kvar även efter jag smakat kakan. På tal om nöjd, så blev jag riktigt nöjd idag när jag vann min andra match i Vi-ligan. Passa er för här kommer tjejen som är påhugget;p Just ni ligger jag på 2:a (!) plats.

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag och Teo ska ut och äta på restaurang dagen till ära. Vi funderade på sushi, men det blir nog en annan gång. traditionsenligt så ska vi gå till en kinarestaurang. Vi brukar gå dit innan vi ska vara ifrån varandra en längre tid, eller om vi bara tycker att vi är värda det, som i morgon:)

Jag läste förresten på aftonbladets hemsida om en kille som mot betalning kan bli någons alla hjärtans dags dejt. Det enda som kommer ur mig är en djup suck... men förvånad kan jag knappast bli. Folk gör så många desperata saker, så det här är bara en fis i rymnden. Men snälla någon vad tänker killen?! Undra det är någon som vill betala för att dejta den lilla stackaren. Men jag säger i alla fall lycka till och ha en trevlig dejt!
     

 

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!

/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0