ela

Jag är inte på det klara över om min pyamas är rosa eller orange... Verkligen förvirrande färg. Dock inte i klass med huset brevid farmor. Jag undrar hur man tänker när man väljer en orange hundbajsfärg? 
- Men oh denna färg skulle verkligen klä vårat hus, VISST älskling?! - Ja verkligen upppiggande kulör! Lyckligtvis ser inte alla i svartvitt!

Dagen har gått i lathetens tecken. Jag har traskat omkring i min orange(?) pyamas. Eller nu ljög jag... Jag har legat still i vår säng med min rosa(?) pyamas. Jag passade dock på att plugga medan min hjärna bloggade = ej produktivt!
Men jag har faktiskt lagat mat och diskat + att jag gömde undan de snuskiga soporna på balkongen och vek lite tvätt. Well done Frida, well done!
Kvällen slutade dock på Irish pub med en öl i handen och några pratsugna vänner. Kul:)

Fick dessutom en pressy av Evita. Förra året slarvade jag naturligtvis bort min älsklingshalsduk så Evita försökte hitta en ny liknande den förra till mig. Verkligen gulligt gjort!

Nu är dock allt som det ska igen. Jag ligger här i vår säng i min pyamas och myser med min laptop och snart ska jag och Teo ha Housemaraton. Den där House är verkligen en lustigkurre på ett märkligt sätt.


Kommentarer
Postat av: Linda B

men frida! skämmes på dig du som e estet har du gått å blitt färgblind? :P kul med en systerblogg btw

2009-01-14 @ 22:28:52
Postat av: Anonym

det här inlägget var sjukt förvirrande. det var inte förrän vid matlagningen jag fattade att det var du som skrev frida - och inte mia. det vände lite upp och ned på min värld.

2009-01-15 @ 00:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0