hurtbullen

I måndags började jag gymma. Jag köpte ett månadskort så att jag är tvungen att gå dit... Och idag var jag där igen. Vilken lyckad idé! Jag satt och trampade på en cykel i 55 min och gjorde av med 260 kalorier, hur mycket det nu är vet jag inte, men det är då mer än vad jag gör av med sittandes framför datorn hoppas jag! Jag ville egentligen springa på löpbandet, men det var upptaget. Det kanske var tur för jag tycker att det är en plåga att springa. Jag känner mig så tung och säckar ihop efter två min på bandet. Jag hade även tänkt att testa på några maskiner för att pumpa upp "musklerna", men eftersom att det bytt ut deras maskiner så hittade jag inte de som jag känner mig trygg med. Faktum är att jag känner mig totalt malplaserad i gymsällskapet som består av grymtande muskelknuttar. Nja.. tänkte jag och gick hem.

Så nu sitter jag här och latar mig. Jag har precis ätit kålsoppa med ostmackor. Kålsoppa måste vara världens billigaste mat. Snacka om att jag ska massproducera kålsoppa när jag är i penganöd. 

I övrigt har jag pluggat lite idag, glömt kläder i tvättmaskinen (insåg jag nu) och bröd i toastern. Klant! Nåja nu ska jag slappa lite till och sedan ska jag iväg och fika med Marianna och Evita. 

Tack Hanna för artikeln. Jag har inte läst den ännu, men jag ska det när jag känner mig mentalt redo;)

Byebye    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0